Rexwinkel Design veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen van onze klanten.

vragen over webdesign

99% van onze websites worden in WordPress gebouwd.  WordPress is een platform dat zorgt voor een snelle manier om sites te updaten. Daarnaast is wordpress iets eenvoudiger dan andere programma´s. Doordat het eenvoudiger is een site online te krijgen, is het automatisch voordeliger.
Standaard maken wij altijd backups. Hierdoor weten we zeker dat je site niet per ongeluk verloren gaat en dat we deze, indien nodig, altijd terug kunnen zetten. Indien je niet wilt dat er een back up gemaakt wordt van je site, dan kun je dit aangeven. Let wel, dit is op eigen risico.

Naast het feit dat een backup handig is voor ons, is het ook goed om te weten dat een back up van pas komt bij het over plaatsen van je site. Stel je wilt de hosting door een ander bedrijf laten doen, dan kan dit probleemloos. Mocht je besluiten elders de hosting onder te brengen, dan vernietigen wij een week na overhuizing onze back up.

Ook dit is weer lastig te zeggen. In een standaard situatie ontwerpen wij de website voor €600,- euro. Vervolgens hosten wij dit voor €15,- per maand. Indien je graag alleen een website wilt en geen hosting wenst, rekenen wij een iets andere prijs. Wil je graag een webshop? Dit kan vanzelfsprekend ook. Hiervoor maken we een maatwerk offerte, afhankelijk van het werk dat je er zelf in wilt steken.
Bij Rexwinkel Design kun je ook terecht voor domeinnamen. Heb je nog geen domeinnaam of ben je aan het twijfelen over een domeinnaam? Neem dan eerst contact met ons op. Wellicht kunnen wij je helpen beslissen welke domeinnaam het beste is voor je website.
Indien wij je website hosten zit hier altijd een standaard info e-mail adres bij. Daarnaast zijn er natuurlijk talloze mogelijkheden om extra e-mail adressen toe te voegen.

Vragen over webshops

Deze vraag is simpelweg niet te beantwoorden. Dit is namelijk compleet afhankelijk van je wensen. In veel gevallen zit de prijs voor het bouwen van een webshop tussen de €2000,- en €3000,-. Wij bieden echter ook mogelijkheden om een maandelijks bedrag te betalen om de webshop te betalen.

We maken graag een offerte op maat. Neem contact met ons op.

Vragen over CMS

Vragen over Full Service

Vragen over Support

Wij bieden kostenloze support aan onze klanten. Indien er vragen zijn, aanpassingen gedaan dienen te worden, of er andere zaken zijn, kunt u eenvoudig mailen. Vervolgens reageren wij op werkdagen binnen 4 uur en in het weekend binnen 12 uur.
Dit ligt helemaal aan de afspraken die wij van te voren gemaakt hebben. Rexwinkel Design houdt van transparantie. We vinden het belangrijk dat je een goed overzicht hebt van de kosten en de duur van contracten. Laat je ons een site ontwerpen, maar je wilt deze zelf ergens hosten, dan betaal je hier eenmalig een vaste prijs voor. Wil je de website door ons laten hosten dan kan dit in eerste instantie voor een jaar. Aangezien de site voordeliger is, zodra jullie ook de hosting bij Rexwinkel Design afnemen, willen we graag enige zekerheid dat je klant blijft bij ons. Vanzelfsprekend ben je na dit jaar vrij om te gaan en staan waar je wilt.
Vanzelfsprekend kunnen wij je site naar ons toe verhuizen wanneer je graag de hosting bij ons onder wilt brengen. Wel zijn wij hierin enigszins afhankelijk van je vorige hosting partij. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bij Rexwinkel Design hebben we het liefst contact via de mail. Niet omdat we geen telefonisch contact willen, maar omdat wij vinden dat afspraken die zwart op wit staan, nou eenmaal beter werken.

We zorgen er dan natuurlijk wel voor dat we snel reageren op onze mail. In de meeste gevallen heb je al binnen een uur bericht van ons.

Internet marketing