Onze klanten, onze kunst!

01
Keltek B.V.

Keltek B.V. kwam bij ons voor de start van hun B.V. Wauw, hoe gaaf dat een vader en zijn twee zonen samen een B.V. starten. Des te bijzonderder is het dat RexwinkelDesign ingeschakeld werd voor het ontwikkelen van een logo, huisstijl en website. Zoals altijd levert Rexwinkel Design hier zijn beste werk tot nog toe.

Logo ontwerp, huisstijl, webdesign, SEO en SEA.

The full package, daarvoor kwam Keltek B.V. bij ons en wel graag binnen een zeer strakke deadline. Gelukkig is dat precies waar RexwinkelDesign voor staat. Korte lijntjes, snel handelen en afspraak is afspraak.

Logo ontwerp

Een kenmerkend logo met een onderscheidend icoon. 

Webdesign

Een website waar installateurs eenvoudig vinden wat Keltek B.V. te bieden heeft. Dat is waar het om draait. Met een herkenbare huisstijl, goede teksten en call-to-actions waar mogelijk.

Vindbaarheid

De opgeleverde website hebben we startklaar gemaakt voor verdere optimalisatie. De basis die staat direct bij oplevering. Hier kan Keltek B.V. jaren op verder borduren.

02
Marcel Vernig uitvaartverzorging

Voor Marcel Vernig, uitvaartondernemer in Doetinchem, hebben we een website ontwikkeld die rust uitstraalt. Met goede foto’s, een duidelijk en overzichtelijk ontwerp en goede teksten.  

Marcel Vernig uitvaartverzorging

De website van Marcel Vernig uitvaartverzorging Doetinchem diende precies dat uit te stralen wat Marcel uniek maakt. Betrouwbaarheid, rust, een luisterend oor.